Selecteer een pagina

Hoe kunnen wij u helpen?

Remote Support

In veel situaties kunnen wij op afstand ondersteuning bieden. Wij maken daarbij gebruik van Teamviewer. Onze supportmedewerker zal je begeleiden bij het opzetten van een connectie.

Onderstaand de koppelingen naar de verschillende cliënts:

Support

Onze support afdeling is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.00 uur. In het weekend, op feestdagen en de dag na Hemelvaart zijn wij gesloten. De support afdeling van VISIPOS is bereikbaar via:

  +31 88 235 03 55

  support@visipos.com

Wijziging BTW 2019

Per 1 januari 2019 verandert het lage BTW tarief van 6% naar 9%. Om u te helpen bij deze wijziging hebben wij een tool gemaakt welke u helpt bij deze tariefswijziging in VISIPOS.
Met deze tool heeft u de mogelijkheid het BTW percentage te wijzigen en deze te verwerken in uw prijzen.

Wanneer u meer informatie wilt over de wijziging van het BTW tarief kunt u contact opnemen met onze helpdesk via het telefoonnummer +31 88 2350355/ Voor het aanvragen van de tool kunt u een mail sturen naar support@visipos.com

VISIPOS Jaarovergang

Wanneer VISIPOS gekoppeld is met AccountView is het bij de wisseling van een boekjaar relevant dat de juiste procedure doorlopen wordt. Via onderstaande link kunt u een stappenplan openen waarin de procedure beschreven is.