Betrouwbare apparatuur

Wanneer onze klanten vragen om ook hardware te leveren maken we gebruik van partijen waarmee we al vele jaren succesvol samenwerken. Daarbij wordt gebruik gemaakt van producten met bewezen kwaliteit.
Posiflex levert ondermeer all-in-one systemen voorzien van touchschermen en indien gewenst ook met klantendisplay of extra klantenscherm.
CCV is al decennia lang bekend in Nederland voor het leveren van apparatuur voor het doen van betalingen in winkels met PIN of Creditcard.
Star is naast Epson Europees gezien een van de toonaangevende leveranciers voor kassabonprinters.

Nistelrodeseweg 9a
5406 PT  Uden

+31 88 235 03 55

p

KvK: 171.58.445
BTW: NL813864379B09

Over ons

VISIPOS is al sinds 1995 actief als leverancier van software oplossingen voor de detailhandel. Wij hebben onze oorsprong gevonden in maatwerkoplossingen welke wij voor enkele opdrachtgevers naar volle tevredenheid hebben ontwikkeld.

Vanuit deze maatwerkoplossingen hebben wij een standaardpakket ontwikkelt dat wij onder de naam VISIPOS op de markt brengen. Onze visie is deels nog altijd in de maatwerkoplossingen blijven hangen doordat wij uw wens proberen om te zetten naar een standaard oplossing. Dit werkt uiteraard in uw voordeel aangezien uw wens als opdrachtgever voorop blijft staan.

Indien u zeer specifieke (branche-) vraagstukken hebt, komen wij graag met u praten om de mogelijkheden te bekijken en deze om te zetten naar ‘standaard’ componenten in de vorm van een branchemodule.

Binnen de VISIPOS groep leveren wij ook andere retail gerelateerde diensten zoals WELYNQ.